X

ALLES KLOPT
ZIGGO | ZORGELOOS OVERSTAPPEN
EM / DM

Hoe krijg je klanten zover dat ze meer diensten dan alleen tv gaan afnemen? Laat ze zien dat ze al meer in huis hebben dan ze denken. En om te beginnen: neem de drempel weg om over te stappen.

Analyse
CROSS-SELL VIA EEN KLEINE OMWEG?

Een deel van de Ziggo klanten neemt alleen tv af. Zij vinden het teveel gedoe om hun bestaande abonnementen voor internet en bellen ook bij Ziggo onder te brengen. En je weet maar nooit, straks zit je zonder internet… Maar uit ervaring weten we ook, dat klanten die gebruikmaken van de Ziggo GO app trouwer zijn. En waarschijnlijk ook eerder geneigd zijn om meer af te nemen.

Creatie
DE APP EN EEN AANBOD ALS TRIGGER

Ben je klant en gebruik je de Ziggo GO app nog niet? Dan krijg je nu een DM die je vertelt dat Ziggo GO standaard bij je abonnement zit — en hoe makkelijk je die kunt gebruiken. Gebruik je de app wel al, dan doen we je alsnog een scherp aanbod om je te stimuleren extra diensten af te nemen. Waarbij we je garanderen dat bij je overstap alles zal kloppen.

Bewijs
EERSTE RESULTATEN ZIJN VEELBELOVEND

De campagne is recent live gegaan en de eerste resultaten zijn goed. De clickrates naar de landingspagina liggen in ieder geval alvast boven gemiddeld. Tot zover klopt dus alles!